Administrarea unei cladiri presupune foarte multi factori care trebuiesc luati in considerare, atat factori ce tin de birocratie si plata facturilor cat si de lucruri practice precum mici reparatii in cadrul cladirii sau a complexului de cladiri aflate in grija.

Administrarea de blocuri este cu atat mai dificila in orase mari precum Timisoara, din cauza numarului mare de chiriasi si a faptului ca administrarea de blocuri in Timisoara este cu atat mai dificila din cauza ritmului de viata aglomerat al orasului.

Pentru aceia intre dumneavoastra care nu au suficient timp la dispozitie pentru a rezolva totul sau pur si simplu nu pot sa administreze toate proprietatile detinute, SC ENERGETICO SRL vine acum cu o solutie salvatoare : va punem la dispozitie servicii profesioniste de administrare a imobilelor, fie ca este vorba despre asociatii de proprietari, zone rezidentiale, vile si apartamente, dar si cladiri de birouri.

Ne vom ocupa de managementul proprietatii, de managementul financiar al acesteia, dar si de orice tip de servicii conexe si complementare, precum colectarea de chirii, curatenia, mentenanta, consilierea juridica si economica, transformarea in persoana juridica nonprofit s.a.m.d.

Aveti un imobil de administrat

SC ENERGETICO SRL asigura, la preturi avantajoase, servicii profesioniste de administrare a imobilelor (asociatii de proprietari/locatari, zone rezidentiale, vile si apartamente, etc)
Contactati-ne Chiar Acum!