Rozatoarele sunt o adevarata pacoste, mai ales daca suntem responsabili de administrarea unei cladiri sau a unui complex de cladiri si avem in grija o multitudine de chiriasi care isi doresc sa nu aiba nicio grija in ceea ce priveste administrarea apartamentului sau a casei lor.

Deoarece in orasele mari deratizarea este absolut necesara, deratizarea in Timisoara este, de la sine inteles, de preferat a fi facuta de o echipa profesionista. Asadar, apelati la noi pentru a va ajuta cu operatiunea de deratizare in Timisoara pentru casa sau blocul dumneavoastra.

Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate permanent, în scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare si mentinerea la un nivel numeric redus. Pe lânga pagubele materiale pe care le provoaca, rozatoarele (soarecii si sobolanii) constituie un deosebit pericol pentru sanatate.

Deseori, în unele regiuni, o buna parte din bolile contagioase ca toxiinfectiile alimentare, leptospiroza, trichiniloza, bruceloza, gastroenterita virotica, febra aftoasa, antraxul si alte boli mai putin grave, sunt transmise de sobolani si soareci. Pentru a putea stârpi aceste rozatoare, trebuie sa le cunoastem modul de viata; conform cercetatorilor, soarecii si sobolanii sunt mamiferele cele mai numeroase si raspândite, reprezentând o treime din fauna globului.

Aveti un imobil de administrat

SC ENERGETICO SRL asigura, la preturi avantajoase, servicii profesioniste de administrare a imobilelor (asociatii de proprietari/locatari, zone rezidentiale, vile si apartamente, etc)
[dt_default_button link=”url:https%3A%2F%2Fenergetico.ro%2Fcontact%2F|||” size=”medium”]Contactati-ne Chiar Acum![/dt_default_button]
Scroll to Top
Call Now ButtonSuna Acum!