In cadrul cartierelor rezidentiale sau in cazul in care administram un bloc sau o cladire este necesar sa avem in vedere nevoia de anumite operatiuni ce trebuiesc desfasurate in aceste cladiri. Operatiunea de dezinsectie este necesara in special in orase mari precum Timisoara, insa este si relativ mai greu de organizat, deoarece cererea de dezinsectie in Timisoara este mult mai mare.

Asadar, apelati la o firma de dezinsectie din Timisoara de incredere, cum este SC Energetico SRL, si va garantam ca nu va vom dezamagi!

Dezinsectia este ansamblu mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere a artropodelor, care vehiculeaza si transmit (direct sau indirect) boli infecto-contagioase si parazitare pentru om si animale.

Dezinsectia are trei aspecte principale:
– completeazã sau inlocuieste mãsurile de dezinfectie in munca de prevenire si combatere a unor boli transmise de artropode (tântar, pãduche, purice, cãpusã).
– contribuie la realizarea mediului igienic al omului prin distrugerea sau indepãrtarea unor artropode direct supãrãtoare (hematofage, întepãtoare, etc) si pe un plan mai larg.
– contribuie la imbunãtãtirea activitãtii agricole si de zootehnie precum si la conservarea bunurilor alimentare. prin distrugerea sau indepãrtarea unor artropode dãunãtoare pentru plante si animale.

Aveti un imobil de administrat

SC ENERGETICO SRL asigura, la preturi avantajoase, servicii profesioniste de administrare a imobilelor (asociatii de proprietari/locatari, zone rezidentiale, vile si apartamente, etc)
Contactati-ne Chiar Acum!