SC Energetico SRL va ofera, printre serviciile oferite de firma noastra, pentru aceia dintre dumneavoastra care au in administrare cladiri sau spatii de locuit, servicii de deratizare.

Pentru a nu va complica si a nu trebui sa apelati separat la o firma de deratizare in Timisoara, noi va oferim servicii profesioniste de deratizare, menite sa va usureze viata si sa ofere aceleasi servicii de deratizare pe care vi le ofera o firma de profil.

Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate permanent, în scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare si mentinerea la un nivel numeric redus. Pe lânga pagubele materiale pe care le provoaca, rozatoarele (soarecii si sobolanii) constituie un deosebit pericol pentru sanatate.

Deseori, în unele regiuni, o buna parte din bolile contagioase ca toxiinfectiile alimentare, leptospiroza, trichiniloza, bruceloza, gastroenterita virotica, febra aftoasa, antraxul si alte boli mai putin grave, sunt transmise de sobolani si soareci. Pentru a putea stârpi aceste rozatoare, trebuie sa le cunoastem modul de viata; conform cercetatorilor, soarecii si sobolanii sunt mamiferele cele mai numeroase si raspândite, reprezentând o treime din fauna globului.

Aveti un imobil de administrat

SC ENERGETICO SRL asigura, la preturi avantajoase, servicii profesioniste de administrare a imobilelor (asociatii de proprietari/locatari, zone rezidentiale, vile si apartamente, etc)
Contactati-ne Chiar Acum!