O firma de dezinsectie in orasul Timisoara este destul de greu de gasit, avand in vedere atat faptul ca este vorba despre un oras mare, dar si faptul ca cererea este una sesizabila, conducand automat si la preturi ridicate si servicii mai putin bine organizate.

Daca va doriti sa apelati la o firma de dezinsectie in Timisoara, va oferim acum posibilitatea de a apela la Energetico Timisoaraservicii excelente de dezinsectie, o echipa profesionista si preturi accesibile !

Dezinsectia are trei aspecte principale:
– completeazã sau inlocuieste mãsurile de dezinfectie in munca de prevenire si combatere a unor boli transmise de artropode (tântar, pãduche, purice, cãpusã).
– contribuie la realizarea mediului igienic al omului prin distrugerea sau indepãrtarea unor artropode direct supãrãtoare (hematofage, întepãtoare, etc) si pe un plan mai larg.
– contribuie la imbunãtãtirea activitãtii agricole si de zootehnie precum si la conservarea bunurilor alimentare. prin distrugerea sau indepãrtarea unor artropode dãunãtoare pentru plante si animale.

Aveti un imobil de administrat

SC ENERGETICO SRL asigura, la preturi avantajoase, servicii profesioniste de administrare a imobilelor (asociatii de proprietari/locatari, zone rezidentiale, vile si apartamente, etc)
Contactati-ne Chiar Acum!