Administrarea imobilului dumneavoastra o sarcina prea grea

Servicii de Deratizare Timisoara in 2022

Ce poti face pentru a scapa de rozatoarele din casa ta

Controlul rozatoarelor este o problema majora pentru multi proprietari. Sobolanii si soarecii au capacitatea de a transfera boli, de a contamina alimentele si de a provoca daune structurale. Sunt, de asemenea, mestecatori desavarsiti, cunoscuti pentru ca isi rod drumul prin aproape orice material, cu dintii lor puternici din fata. De fapt, cuvantul rozatoare provine din cuvantul francez rodere, care inseamna „a roade”.

Sobolanii si soarecii provoaca daune de miliarde de lei in fiecare an. Cel mai bun mod de a preveni aceste daune este de a impiedica in primul rand rozatoarele sa intre in casa ta. Protejarea casei tale impotriva rozatoarelor este prima parte a unei strategii in mai multi pasi.

Acestea sunt 3 metode exceptionale pentru controlul rozatoarelor:

Cum sa scapi de rozatoare

Energetico este o firma de deratizare specializata in indepartarea si controlul rozatoarelor. Indepartarea rozatoarelor incepe cu o inspectie amanuntita pentru a determina cat de grava este problema. Cu cat rozatoarele sunt mai stabilite, cu atat procesul de indepartare va fi mai complicat.

Dupa inspectare, specialistul nostru in fauna salbatica va construi o solutie personalizata pentru a capta, elimina si sigila toate punctele de intrare. Serviciul nostru de deratizare in Timisoara se va ocupa de tot acest proces.

Inspectie la domiciliu pentru rozatoare

In timpul unei inspectii pentru rozatoare, inspectorul nostru de la firma de deratizare va inspecta amanuntit podul dvs. si va oferi o inspectie completa exterioara a casei. Cele mai comune semne ale activitatii rozatoarelor sunt mestecatul , excrementele, urmele de frecare, materialul de cuibarit si punctele mici de intrare.

Captarea si indepartarea rozatoarelor

Pe baza inspectiei de deratizare in Timisoara, specialistul nostru in fauna salbatica creeaza un plan strategic de captare pentru a indeparta rozatoarele gasite in casa dumneavoastra. Tipurile de capcane, plasarea capcanelor si momeala utilizata in capcane determina eficienta captarii rozatoarelor.

Specialistul nostru in fauna salbatica de la firma de deratizare se va asigura ca foloseste cel mai eficient si sigur proces de indepartare pentru casa ta. Desi durata standard de captare/eliminare este in mod normal intre 5 si 14 zile, procesul de captare poate fi mai lung daca rozatoarele sunt bine stabilite.

Controlul rozatoarelor: Excluderea si modificarea habitatului

Excluderea rozatoarelor este cea mai buna modalitate de a preveni patrunderea rozatoarelor in casa dvs., dar multi proprietari nu isi protejeaza casa pana cand nu au experimentat aceasta problema. Dupa indepartarea rozatoarelor, este esential sa reparati orice puncte de intrare in casa dumneavoastra. Rozatoarele lasa urme de feromoni, iar alte rozatoare folosesc rapid acele urme pentru a intra din nou.

Modificarea habitatului pentru prevenirea rozatoarelor

Indepartati copacii sau crengile din apropierea acoperisului dvs. si pastrati-va proprietatea fara moloz. Rozatoarele iubesc dezordinea si vor folosi resturile pentru realizarea cuibului.

Tineti usa garajului inchisa cat mai mult posibil, mai ales la intuneric. Garajele sunt adesea folosite ca spatii de depozitare, iar rozatoarele vor profita de orice hrana la care pot ajunge sau de orice obiecte care pot fi folosite pentru cuibarit.

Servicii suplimentare de indepartare a rozatoarelor

SC ENERGETICO SRL, firma noastra de deratizare, ofera, de asemenea, servicii recurente de deratizare in Timisoara pentru a va mentine casa protejata si in siguranta.
In plus, firma noastra de deratizare ofera optiuni de garantie, precum si o estimare pentru servicii preventive pentru a va pastra casa fara probleme viitoare cu rozatoare.